Gość Guest Napisano 5 Maja 2014 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Siema Nazywam się Mateusz Hewig mam lat 16 interesuje się: motoryzacją , cs , informatyką dziewczynami itd No i od wczoraj zostałem opiekunem serwera only dd2+inf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Maja 2014 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 5 Maja 2014 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 5 Maja 2014 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 I z nadejściem tej osoby , na sieć zawitał smutek i szkoda mi Was. Ta oto osoba sprowadzi na forum i serwery jedynie zamęt , zamieszanie , niezdecydowanie. Będą problemy , samowolka , rządzenie się . Oczywiście wystąpi też brak znajomości ortografii czy interpunkcji, przejawy wody sodowej uderzającej do głowy. Na miejscu administracji pozbył bym się tego osobnika z sieci , na adminów będzie przyjmował niekompetentne osoby . Sieć może także z tego powodu mieć kryzys , do tego są już serwery dd2 , a ten w porównaniu do pozostałych jest słaby i prowadzony przez kogoś niekompetentnego ,nieudolnego i na dodatek bez umiejętności posługiwania się naszym jakże pięknym językiem ojczystym. Taka przestroga. Kto mnie lepiej kojarzy ten wie chociaż pewnie mało kto tu jest kto zna mnie na tyle , ale naprawdę nie chcę żeby taka osoba zniszczyła tą sieć. Pozdrawiam. I nie witam. Do tego nie potrafi składać zdań poprawnie : http://multi-head.pl/topic/28968-wracam/#entry162710 @Down. Nie liczę na to. Po prostu chcę ostrzec Was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 5 Maja 2014 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Co Ty piszesz za farmazony !? Napiszesz to myślisz że od razy dadzą mu bana na sieć? Cześć tak w ogóle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 5 Maja 2014 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Do tego nie potrafi składać zdań poprawnie : http://multi-head.pl/topic/28968-wracam/#entry162710 Akurat tutaj chodzi o post przed edycją: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Maja 2014 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Maja 2014 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 5 Maja 2014 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Witaj mój imienniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek4589 Napisano 5 Maja 2014 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Maja 2014 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 5 Maja 2014 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Hej bucza Miłej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Cześć, zapraszam na dm haha /close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi