Gość Guest Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 [align=center]Dowiedzmy się więcej o Tobie! [/align] Jeśli chcesz, aby ktoś z redakcji przeprowadził z Tobą wywiad, zastosuj poniższy wzór. ________________________________________________ Nick w grze/na forum: Dlaczego Ty?: Czy był już przeprowadzany z Tobą wywiad? Jeśli tak, kiedy to było?: Kontakt (steam, gg): Data, godzina, która najbardziej Ci pasuje?: _________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lil Kapi Napisano 9 Maja 2014 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Nick w grze/na forum:DR.ROZPIERDUCHA Dlaczego Ty?:Chciałbym aby ludzie dowiedzieli się o mnie więcej. Czy był już przeprowadzany z Tobą wywiad? Jeśli tak, kiedy to było?:nie. Kontakt (steam, gg):steam: punker678 gg: 50141281 ale bardziej na gg pisać. Data, godzina, która najbardziej Ci pasuje?:10.05.14 godz 18:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Maja 2014 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Nick w grze/na forum: LCk Dlaczego Ty?: Adminuję od jakiegoś czasu, a podejrzewam, że nie wszyscy jeszcze mnie znają Czy był już przeprowadzany z Tobą wywiad? Jeśli tak, kiedy to było?: Nie Kontakt (steam, gg): visual_might Data, godzina, która najbardziej Ci pasuje?: Jestem elastyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Maja 2014 Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Nick w grze/na forum: ManiaK :] Dlaczego Ty?: A wiec.. Jestem tutaj od maja 2011 roku. Starsi mnie z pewnością pamiętają, a nowi gracze z pewnością nie Czy był już przeprowadzany z Tobą wywiad? Jeśli tak, kiedy to było?: Kontakt (steam, gg): (ManiaK) Data, godzina, która najbardziej Ci pasuje?: Godziny wieczorne.. Dopasuje się do przeprowadzającego Pozdrawiam FonTeK / Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Nick w grze/na forum: Wasyl91 Dlaczego Ty?: Chcial bym przedstawic sie. Czy był już przeprowadzany z Tobą wywiad? Jeśli tak, kiedy to było?: nie Kontakt (steam, gg): KKS[AWP] Data, godzina, która najbardziej Ci pasuje?: Dopasuje sie do redaktora Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Maja 2014 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 ________________________________________________ Nick w grze/na forum: naZi. Dlaczego Ty?: Ponieważ nie mam co robić i mi się nudzi ^^ Czy był już przeprowadzany z Tobą wywiad? Jeśli tak, kiedy to było?: Nie Kontakt (steam, gg): Skype: naZi Data, godzina, która najbardziej Ci pasuje?: Dopasuje się, może być teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Nick w grze/na forum: Blind. Dlaczego Ty?: Ponieważ chcę wam się przedstawić i abyście mnie poznali. Czy był już przeprowadzany z Tobą wywiad? Jeśli tak, kiedy to było?: Nigdy, jestem nowy. Kontakt (steam, gg): 50058464 - GG. Data, godzina, która najbardziej Ci pasuje?: Dopasuje się. W każdej chwili, czyli zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
preson Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Nick w grze/na forum: NikoS Dlaczego Ty?: Bo mi się nudzi :c Czy był już przeprowadzany z Tobą wywiad? Jeśli tak, kiedy to było?: Nie na tym forum. Kontakt (steam, gg): NikoS/masterjlb - 37371117 Data, godzina, która najbardziej Ci pasuje?: Wieczór, gdzieś pomiędzy 18 a 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Nick w grze/na forum:Rajder Dlaczego Ty?:Chcę aby pare ludzi na mh których mnie nie zna niech dowiedzą się trochę wijęcej o mnie/oraz nudzi mi się Czy był już przeprowadzany z Tobą wywiad? Jeśli tak, kiedy to było?:Nie Kontakt (steam, gg):Steam:RajderV3 Data, godzina, która najbardziej Ci pasuje?:Dopasuje się Dzienkuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Nick w grze/na forum: KoMuNa Dlaczego Ty?: Chciałbym,aby gracze którzy odwiedzają często Multi-Head mnie poznali lepiej.Jestem zwykłą osobą,ale możecie się dowiedzieć więcej. Czy był już przeprowadzany z Tobą wywiad? Jeśli tak, kiedy to było?: Nie ni było. Kontakt (steam, gg): Steam:KoMuNa GG:41787281 Data, godzina, która najbardziej Ci pasuje?: Są wakacje więc mogę zawszę w godzinach porannych oraz wieczornych.Czyli jest to od godz. 8:00-15:00, lub 22:00-02:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Nick w grze/na forum: Russkan Dlaczego Ty?: Lubię dzielić się swoimi pasjami, rozmawiać z ludźmi, poopowiadać o swoich osiągnięciach i wyczynach Jestem tu od dłuższego czasu i chcę, żeby mnie ktoś lepej poznał Czy był już przeprowadzany z Tobą wywiad? Jeśli tak, kiedy to było?: Ni miałem jeszcze wywiadu Kontakt (steam, gg): Steam: Russkan albo pw Data, godzina, która najbardziej Ci pasuje?: jak pasuje redakorowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mas3lko Napisano 2 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Nick w grze/na forum: Mas3lko Dlaczego Ty?: Chciałbym zobaczyć jak to jest odpowiadać na pytania a nie zadawać Ponieważ kiedyś miałem redaktora ale to na innej sieci więc wiecie ... Czy był już przeprowadzany z Tobą wywiad? Jeśli tak, kiedy to było?: NIE Kontakt (steam, gg): gg 42472019 Data, godzina, która najbardziej Ci pasuje?: Zawsze kiedy jestem na gg lub na fourm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Nick w grze/na forum:Latający Wibrator Dlaczego Ty?:Jestem nowym graczem, chciąłbym, aby ludzie/gracze dowiedzieli się czegoś więcej o mnie Czy był już przeprowadzany z Tobą wywiad? Jeśli tak, kiedy to było?:Dużo razy gracze przeprowadzali ze mną wywiady, lecz na tym forum jeszcze nie Kontakt (steam, gg):gg-37749207 Data, godzina, która najbardziej Ci pasuje?:W każdej chwili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Ja na nowo: Nick w grze/na forum: KoMuNa Dlaczego Ty?: Chciałbym,aby gracze którzy odwiedzają często Multi-Head mnie poznali lepiej.Jestem zwykłą osobą,ale możecie się dowiedzieć więcej. Czy był już przeprowadzany z Tobą wywiad? Jeśli tak, kiedy to było?: Nie ni było. Kontakt (steam, gg): Steam:KoMuNa GG:41787281 Data, godzina, która najbardziej Ci pasuje?: Myślę,że jak wrócę z tych krótkich wakacji tj. 21.07.2014r to w każdej chwili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guciu_ Napisano 23 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Nick w grze : pokaz dupe Dlaczego ty ? : Chciałbym aby gracze poznali mnie lepiej Czy był już przeprowadzony z tobą wywiad ? : Nie nie było . Kontakt : 28963607 Data godzina : Nie gra mi to roli ,ponieważ przeważnie jestem na gg ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Nick w grze/na forum: FreeZeOUt Dlaczego Ty?: Był ze mną przeprowadzany wywiad, ale ja jeszcze mam wiele do powiedzenia. Czy był już przeprowadzany z Tobą wywiad? Jeśli tak, kiedy to było?: Był, dosyć dawno. Kontakt (steam, gg): Steam: FreeZeOUt_ (ten sam avatar co na forum), na GG rzadko wchodzę, aczkolwiek podam: 37818811 Data, godzina, która najbardziej Ci pasuje?: Dostosuję się do redaktora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Nick w grze/na forum: OneShotOneKillNoHaxThatSkill Dlaczego Ty?: Chciałbym aby Gracze, Administracja forum itp. poznali mnie bliżej Czy był już przeprowadzany z Tobą wywiad? Jeśli tak, kiedy to było?: Na tej sieci nie Kontakt (steam, gg): GG : 51282100 Data, godzina, która najbardziej Ci pasuje?: Dziś do 21/22, jutro od 12 do 16 i od 19 do 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Del Napisano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Nick w grze/na forum: Del Dlaczego Ty?: Musze wyjaśnić jak kim jestem i co tu robie (część osób źle reaguje na to co robie i jak robie) Czy był już przeprowadzany z Tobą wywiad? Jeśli tak, kiedy to było?: Nie w tej sieci wiec sie nie liczy. Kontakt (steam, gg): http://steamcommunity.com/id/1Del/ i GG: 7746563 Data, godzina, która najbardziej Ci pasuje?: Prawie zawsze mam czas (pisz to sie dogadamy kiedy itd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Nick w grze/na forum: Magnat. Dlaczego Ty?: Jestem nowy, chciałbym by społeczność MH bliżej mnie poznała. Czy był już przeprowadzany z Tobą wywiad? Jeśli tak, kiedy to było?: Nie. Kontakt (steam, gg): Gadu-Gadu: 20772274 Data, godzina, która najbardziej Ci pasuje?: Nawet teraz. Od pon-pt. 17:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Nick w grze/na forum: virusik :* Dlaczego Ty?: Ponieważ chce, aby ludzie więcej o mnie wiedzieli Czy był już przeprowadzany z Tobą wywiad? Jeśli tak, kiedy to było?: Tutaj nigdy Kontakt (steam, gg): Steam: virusik :* | Multi-Head.pl GG: 22825377 (Wolę na GG) Data, godzina, która najbardziej Ci pasuje?: Każdego dnia od rana do wieczora (mniej więcej od 11 do 21) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Nick w grze/na forum: Ch*j Cie to? / kamilc13 Dlaczego Ty?: Chciałbym, aby ekipa Multi-head dowiedziała się o mnie jak najwięcej. Czy był już przeprowadzany z Tobą wywiad? Jeśli tak, kiedy to było?: Nie. Kontakt (steam, gg): pinek310, 258019 Data, godzina, która najbardziej Ci pasuje?: Najbardziej godziny wieczorne, ale zdarza się że rano też bywam więc mogę się dostosować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Nick w grze/na forum: Bori Dlaczego Ty?: Od paru lat nagrywam jakieś tam kawałki w konwencji rap, biorę udział w bitwach freestylowych w różnych miastach. Pisze tutaj nie dlatego, że uważam się za jakąś super gwiazdę, bo chuja umiem chuja wiem, dopiero się uczę i na polskiej scenie hip-hopowej jestem nikim. Natomiast uważam, że takie inicjatywy jak ta to fajny motyw, aby przybliżyć kulturę hip-hop osobom niewtajemniczonym. Czy był już przeprowadzany z Tobą wywiad? Jeśli tak, kiedy to było?: Tak, a nawet dwa hahaha , jeden w październiku 2013 do lokalnej telewizji, drugi w 2012 do lokalnej gazety. Kontakt (steam, gg): steam alkohol331, gg 7109444 Data, godzina, która najbardziej Ci pasuje?: godziny popołudniowe ( 15-18 ), lub mocno nocne ( 01:00- 05:00 ), oprócz Niedziel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi