Gość Guest Napisano 9 Maja 2014 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Data i godzina zdarzenia:TERAZ 23:00 2014-05-09 Nick admina/gracza, który zawinił:BUCZA Dowody: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4b90d37c687918c9.html Świadkowie:serwer Uzasadnienie:na ss widać co napisałem i dostałem bana na 30min pozdrawiam. ADMIN NIE POWINIEN BYĆ KATEM JAKIMŚ TYLKO POWINIEN OGARNĄĆ SYTUACJĘ , A NIE OD RAZU BANOWAĆ POZDRAWIAM TEGO ADMIINA. AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: bula [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Elite-skill.eu [AMXBans] Powod: 'ogar' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:3808244' [AMXBans] Twoje IP: '91.237.136.138' [AMXBans] =============================================== PRO+MOC=JA bY Zi0LEKTHC : /menu MeDzInA killed Riviqu with ak47 *** Paulina. killed PRO+MOC=JA bY Zi0LEKTHC with a headshot from deagle *** Marijuana : Bula ale beka z Ciebie jest ostra Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 9 Maja 2014 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 również nie widziałem obrazy buła moze przedstawisz nam jakis dowod w jaki sposob zostales obrazony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Maja 2014 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Już i tak ban zaraz minie , ale ogarnijcie tego chłopaczyne człowiek zmęczony po całym dniu pracy wchodzi , a tu jeszcze bucza na serwerze gra nooo i banami sypie od lewej do prawej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2014 Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Ja też nie widzę żadnej obrazy. Ban już dawno wygasł, więc skargę zamykam, a admin dostaje upomnienie. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2014 Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi