Gość Guest Napisano 11 Maja 2014 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Twój nick podczas grania: Mordaś Godzina, data zdarzenia: szczerze mówiąc nie pamiętam Mapa: dd2 #1 Uzasadnienie + wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Mordaś [AMXBans] Reason : ' Cheater ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 62017934 ' [AMXBans] Your IP : ' 81.107.103.159 ' [AMXBans] =============================================== STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 0 : 6201793 / 81.107.103.159 Witam, grałem ostatnio na waszym serwie i chyba za dobrze mi szło bo dostałem o to takiego bana(admin chyba jakiś świeży), proszę o wyjaśnienie sprawy(rozpisanie demka itd.) Admin banujący ma 24h na rozpisanie demka o ile dobrze mi się wydaję Pozdrawiam ~~ headshot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Maja 2014 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Zapraszamy admina Bienio (L) do przedstawienia dowodów w postaci demka. Edit: http://speedy.sh/M9tYA/nazwa-1405090703-de-dust2.dem.zip demko gracza mordaś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Maja 2014 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 To jak będzie? Macie jakiegoś AC żeby zobaczył demko i dał ub? Mam ochotę pograć w nocy / właśnie obejrzałem demko, grałem wtedy tak lamersko że szok, ale coś jest nie halo bo wyszedłem sobie normalnie (bez bana) a ban jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 11 Maja 2014 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Wracaj do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 11 Maja 2014 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi