Gość Guest Napisano 12 Maja 2014 Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Witajcie. Kupie poniższe rzeczy za sms. AWP | Redline (Przetestowane w boju) - ~23 zł. Klucz do obojętnej skrzynki - 11.07 zł AWP | BUM (Lekko Używane) - ~23 zł Mogę się również wymienić: AK-47 | Czerwony Laminat za AWP | Redline/BUM Jak macie jakieś inne oferty, proszę pisać w tym temacie. Zainteresowani PW. //edit - zły dział, proszę o przeniesienie Pobierz Najlepszego CS 1.6 Wciśnij By Pobrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Maja 2014 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Klucz kosztuje prawie 2 euro czyli tam +- 10zł czyli żeby ktoś na + wyszedł a nie stratny to za klucz musisz wysłać sms za 23zł+vat bo on dostaje jakieś 50% z tego. Za 11zł nie opyli mu się. AWP | Redline Kosztuje 5euro czyli 20zł to sms za 40-50zł gdzieś. Podbonie bum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Maja 2014 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Temat do zamknięcia, zdobyłem co chciałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 17 Maja 2014 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi