Gość Guest Napisano 13 Maja 2014 Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Twój nick podczas gry:lewy Godzina, data zdarzenia:13.05.14 ok 21:00 Mapa:inferno STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : lewy [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 33224703 ' [AMXBans] Your IP : ' 81.190.86.248 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your console. A wiec ban z tytułem ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' bezproblemowo wstawił bym owe screeny jak bym w ogole je miał zrobione... moze czegos nie wiem cos sie moze zmienilo w folderze strike nie mam screenow, czekam na info gdzie je moge znaleźć jak nie tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 13 Maja 2014 Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Poradnik > http://multi-head.pl/topic/17792-zamkni%C4%99tywz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Screeny zapisują sie pod nazwą HalfLife00.tga HalfLife01.tga. itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Maja 2014 Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 A wiec troche się zmieniło wszystko ok, dzieki za pomoc poniżej screeny czekam na ub pozdrawiam. http://www16.zippyshare.com/v/32347175/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 13 Maja 2014 Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi