Gość Guest Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Twój nick podczas gry: Bartek Godzina, data zdarzenia: 16.05.2014 Mapa: de_office STEAM_ID / IP:STEAM_0 : 0 : 66419928 ' Uzasadnienie: Nie mam ssów szukałem wszędzie Na pewno ich nigdzie nie ma i co mam teraz zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 http://multi-head.pl/topic/17680-poradnik-jak-znale%C5%BC%C4%87-ukryte-ss-y/ kieruj się tym ss masz na pewno bo są one robione z automatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 nie ma nic takiego już próbowałem tego sposobu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 nic takiego nie mam jakiś halflife ale końcówka cs i nie otwiera przez ten program jakieś inne rozszeżenie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 No to wlasnie te pliki halfilfe masz tu wrzucic i nie pisz post pod postem masz opcje edytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 No to wlasnie te pliki halfilfe masz tu wrzucic i nie pisz post pod postem masz opcje edytuj tylko to był jeden plik bez żadnych cyfr i nawet przez ten program nie chciało się otworzyć . po za tym czytałem że dużo osób ma problem z ssami nie można by było nakręcić demka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 wyżej masz podany poradnik gdzie szukać screenów musisz je wstawić inaczej nie otrzymasz UB masz na to 24 godzint usiadź na spokojnie i bankowo ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 czy ja nie wyraźnie pisze że wszędzie szukałem ? jak nie ma to nie ma ! godzinę przesiedziałem wszystkie foldery dokładnie sprawdziłem żeby je znaleźć i nic tak trudno demko nakręcić .? i to nie tylko ja taki problem mam a wy zamiast pomóc to jeszcze dobijacie człowieka ssy tyle i tyle czasu albo nie bd unbana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 17 Maja 2014 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi