Gość Guest Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Twój nick podczas grania: TYTANOWY SEBASTIAN Godzina, data zdarzenia: 18.05.14, ok. godziny 18:30 Mapa: de_nuke Link do screenów: STEAM_ID / IP: 217.97.175.10 Prosze o zgloszenie sie admina ktory mi robil "ss" bo nie wiem gdzie sa zapisane. Patrze w Valve/cstrike i nie ma wiec gdzie moga byc zapisane ? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 http://multi-head.pl/topic/5324-jak-znale%C5%BA%C4%87-ssy-w-win7vista/ , jeśli nie znajdziesz pozostanie Ci zrobienie 100 reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Okej znalazlem Tylko jak to zrobic, bo jest format .tga i ja nie moge ich zobaczyc ani odtworzyc, mam ich az 7 czyli spakowac je do cstrike.rar i na speedyshare ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Tak spakuj w rar i wrzuć w tym temacie, a żeby je otworzyć musisz mieć odpowiedni do tego program, wpisz sobie w google programy otwierające pliki w formacie tga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 OKejka, juz wrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 http://speedy.sh/HAtyA/cstrike.rar LINK DO SS'ow do pobrania SORKA ze dalem tez 3 ss'y z innego serwera ale dalem aby nie bylo ze jest HalfLIfe 03 a nie 00 itd itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Na przyszłość (jakbyś otrzymał ss'y nie wstawiaj z innych serwów. Czysto UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi