Gość Guest Napisano 19 Maja 2014 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Twój nick podczas gry:hedy asz wiury lecom Godzina, data zdarzenia: dzis rano wczoraj wieczór Mapa:dd2 + dm STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Prosze jakiegoś admina o sprawdzenie demek wysłanych przez uzytowników Co prawda chwilami wygląda to jak tani aim no ale nie popadajmy w skrajności Screeny nic nie wykazały kilkukrotne nie wiem jak mam wam udowodnic swoja uczciwość. Bo chyba warto zrezygnować z tej serwerowni jesli gra ma wyglądać na jakims poziome Pozdrawiam screeny i demka w 3x tematach w dziale ub dd2 dm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 19 Maja 2014 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Demka miałeś w poprzednim temacie. O ile to pierwsze miało tylko 1 akcję, tak to 2 zostało wychwycone przez lukiego i Wizza (więcej takich akcji) nie wiem jakie dowody są Ci jeszcze potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Maja 2014 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Czekam aż inni mniej stronniczy admini obejrzą te demką i stwierdzą że coś rzekomo mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 19 Maja 2014 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 zadnych ss'ow nie wrzuciles poprawnych wiec czego ty oczekujesz ? Jeszcze do tego zostaly dostarczone dema na Ciebie. Jestes odpalonym zerem. Zegnam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 19 Maja 2014 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi