Gość Guest Napisano 20 Maja 2014 Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Twój nick podczas gry:Polish_me Godzina, data zdarzenia: 23:03 czasu irlandzkiego 00:03 czasu polskiego Mapa:Only DD2 2 STEAM_ID / IP:80.72.43.106:27032 Uzasadnienie: Brak zrzutow(tzw screnshotow) tyle w temacie brak profesjonalizmu ze strony administratora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 20 Maja 2014 Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Banował admin berpet (August) proszę o okazanie dowodów tego admina oraz rozpisanie demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 20 Maja 2014 Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Demko trochę słabe, ale jak nie wystarczy to rozpiszę HTLV.. http://www19.zippyshare.com/v/92449987/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 20 Maja 2014 Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 6:04 wie że jest na gali i zaraz się wychyli tylko ta akcja rzuca mi się najbardziej nie wiem jak reszcie z ubt chyba będzie potrzebne demko z hltv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 20 Maja 2014 Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 ftp://hltvrec:[email protected]/s2831/nazwa-1405210000-de_dust2.dem.zip 0:55 - wie, że spada z gali 2:28 - nie za szybko strzela w dolnym? 2:34 - widzi model na gali, jednak cofa się z gali, więc znika, celownik idzie na środek, pojawia się model na gali ponownie, od razu leci na gale celownikiem 2:45 - podejrzane, ale mógł słyszeć Dalej są akcje na moim demku, ale jak już jestem w tym demku.. : 5:30 - strzela do typa, który siedzi w bs b, potem skanuje model (choć to o niczym nie świadczy), cofa się i na pewniaka wchodzi w b, choć nie mógł wiedzieć, że go nie ma w bs już. 5:52 - wie, że jest na gali ftp://hltvrec:[email protected]/s2831/nazwa-1405202335-de_dust2.dem.zip Demka nie chce mi się szczerze mówiąc rozpisywać, ale od początku chodzi strasznie pewnie, refleks ma szybszy niż neo, a jak typek kampi nad schodkami w trupie, to tam patrzy, a jak go nie ma, to nie zerka tam wchodząc po schodach.. Ale jak demko up nie wystarczy, to zobaczymy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 +B ban podtrzymany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi