Gość Guest Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Witam Nick: [bEGRIP.PITA] , Wczesniej gralem na innych Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): Spore Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: zaczynalem majac 10lat Steam ID: 0:0:18023359 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27027/top_players/?query=[bEGRIP.PITA]&Search=Search , http://www.gametracker.com/player/~HAXEMBERG%201g%60/80.72.43.106:27027/ , http://www.gametracker.com/player/w1gga-dA-AgGrEsSiVe/80.72.43.106:27027/ , gralem na innych nickach ostatnio zaczelem na tym i dlatego tak malo. Dlaczego TY .!: Mysle ze jestem ogarniety , czasami wbijam tak jak dzis np. o 7 a tu czit lata do tej pory i nie ma admina zeby go zbanowac .. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zalezy , 2-3h czasami duzo wiecej Kontakt: Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 To podaj proszę inne nicku zsumujemy godziny czy spełniasz wymagania i trochę słabo z twoją aktywnością na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 na forum wiem ze malo , wazne zeby na servie gralo jak nalezy , Dzis czity od 6.30 do 10-11 lataly i nie bylo zadnego admina .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Forum jest bardzo ważne ,jak ktoś na Ciebie napisz skarge ,musisz mieć stały kontakt z administracją .Forum to życie serwera Póki co jestem na Nie -Brak godzin główny powód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Wiadomo , ale jak sa czity to jest gorzej bo ludzie nie beda grac i tracic czasu gdzie nie ma adminow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Podaj inne nick'i na których grałeś na serwerze i zobaczymy czy masz przegrane godziny. W sumie zarejestrowałeś się na forum i od razu napisałeś podanie. Jak na razie jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Jestem na Nie Wymagania jakie są takie są ale ich nie spełniasz Chodź by nawet forum.Brak zaangażowania Godz.na serwerze brak Nie widywałem/widuje Cie na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 - Minimum 80h przegranych na serwie, - aktywność na forum. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Do 80h daleka droga, nawet sumując oba linki. Aktywność na forum również nie przemawia na twoją korzyść. Spróbuj ponownie jak będziesz spełniał wymagania. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi