Gość Guest Napisano 25 Maja 2014 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Maja 2014 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Może coś więcej o sobie byś napisał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 25 Maja 2014 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 No to się rozpisałeś.. Cześć białasie!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 25 Maja 2014 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Witam ozięble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Maja 2014 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Ciepłe powitanie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 25 Maja 2014 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Możesz już wyjść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Maja 2014 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Wyjsc to ty mozesz na podworko , wydaje mi sie, ze dawno cie tam nie widzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 25 Maja 2014 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Wypierdalaj huju jebany kurwo ja pierdole co ty kurwa myslisz, ze jestem rudy i murzyn? wypierdalaj sukinsynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 25 Maja 2014 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Od chwili ukazania się tego postu, w dziale "Poznajmy się!" obowiązuje następujący regulamin. §1 Temat założony w tym dziale ma mieć sens, tzn. nie piszemy postów typu "Siema", "Witam, "Cześć" itp. Będzie to traktowane jako Spam. §2 Jeśli zakładam temat zawieram w nim troszkę informacji o sobie, tzn. może być to wiek/imię/pochodzenie/zainteresowania/ itp. Tematy/posty nie spełniające tych warunków, będą przenoszone do kosza, a ich autorzy karani ostrzeżeniami. osoby których posty kazały się przed wprowadzeniem regulaminu nie zostaną ukarane. Temat ląduje w koszu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi