Gość Guest Napisano 27 Maja 2014 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Twój nick podczas grania: Deagle Godzina, data zdarzenia: ok 19;20 Mapa: de_westwood Link do screenów: Własnie tu jest problem nie zapisały mi się nigdy wcześniej nie miałem tego problemu ;/ Wszystkie poradniki czytałem, szukałem i nic. STEAM_ID / IP:83.25.37.132 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 27 Maja 2014 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 SS masz na pewno masz poszukaj dobrze szukaj pod nazwą halflife00.tga w folderach C:/Program Files/Counter-Strike 1.6/cstrike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 27 Maja 2014 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 @Strajk. Tym postem wprowadziłeś kolegę w błąd. A jeżeli on ma cs zainstalowanego na dysku D lub E? Po prostu przeszukaj komputer i po kłopocie, ss muszą być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Maja 2014 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Dzięki za pomoc znalazłem je: http://speedy.sh/HVdGA/cstrike.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 28 Maja 2014 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi