Gość Guest Napisano 27 Maja 2014 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Nick: Ze[R]o Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Dosyć wysokie. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: z 6 lat. Steam / NonSteam: STEAM Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Ze%5BR%5Do/80.72.43.106:27022/ Dlaczego TY .!: Hmm.. Chcę pomóc adminom w ogarnianiu serwera, w godzinach popołudniowych jest ich mało, a czasem nawet nie ma w ogóle.. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Staram się grać jak najwięcej, steama mam też na telefonie więc jakby co to mogę wbić jak ktoś coś napisze Kontakt: GG/STEAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Maja 2014 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Jestem na tak: - bardzo aktywny na serwerze - steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 27 Maja 2014 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Jestem ta tak Jest aktywny, ogarnięty, nie robi problemów na serwerze , a przede wszystkim jak wspomniał adminów jest mało i przyda się im pomoc xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 27 Maja 2014 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Nie przesadzał bym z tą Twoją aktywnością na serwie. Twoje podanie zostało odrzucone 22 maja , minęło 5 dni i już następne. Skoro tak często jesteś popołudniu i są czity, a nie ma admów to czego nie nagrywasz demek i nie wrzucasz na forum? Jestem na Nie pomimo tego, że brakuje adminów. @DOwn. Może jestem ślepy , starość nie radość ale tu http://multi-head.pl/topic/29627-podanie-by-zero/ widzę, że zostało odrzucone 22 maja A tu : Jeśli Twoje podanie zostało odrzucone, kolejne możesz składać minimum 14 dni od odrzucającej decyzji. W innym przypadku zostaniesz ukarany ostrzeżeniem na forum. Jest punkt który widać pod wzorem. Myślę, że dobrze zrozumiałem co tam pisze. A ta decyzja została przez EvO podjęta 22 maja. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Maja 2014 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 nie no aktywność jednak się poprała widzę cię częściej niż kiedyś ale to i tak za mało więc to jest na minus Steam to plus nwm ja jestem neutral z krótko z tb grałem żeby oceniac czy się nadajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Maja 2014 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Spark ma racje,jakos bardzo aktywny nie jestes,ale jest lepiej,steam jest,doswiadczenie tez. Jestem na tak,mysle,ze mozna dac ci szanse,ewentualnie,okres probny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 27 Maja 2014 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Czity biegają po serwie i wystarczy nagrać demko, skopiować IP i na forum. Zgłosić komuś na steam lub na u@ (jeżeli gra admin). No Twoja aktywność się z lekka poprawiła. Adminów jest b. mało. Steam jest, godziny, doświadczenie w pełnieniu funkcji. Jestem na tak, tylko podanie powinno być złożone dopiero jutro, ponieważ Twoje pierwsze podanie zostało odrzucone 22 maja, a dzisiaj jest 27. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Jestem na nie Powiedz mi po co Ci administrator skoro grasz raz na kilka dni ... Dla szpanu ? Zdarza Ci się, że nie grasz kilka dni pod rząd z taką aktywnością to wybacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Gracz zrezygnował z adminowania mi na pw. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi