Gość Guest Napisano 28 Maja 2014 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Witam to znowu ja w piontek wam rozpierdolimy serwer z koleagami bo mamy dostemp do bazy danych . Grajcie bo to wasze ostatnie hwile na tym serweże , cała serwerownia multiguwno upadnie a to wszystko dzieki mnie bo sdzkoliłem się na hakera i przekonacie sie o tym wkrutce i kurwa hasło na klawiature wam założe jebane psy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Maja 2014 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Haker bonzo ^^? Żegnam i nie wracaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 28 Maja 2014 Administrator Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Ok. Juz jestem caly obsrany. Serdeczne Wypierdalaj ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 28 Maja 2014 Administrator Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi