Gość Guest Napisano 28 Maja 2014 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Witam dziś tak usiadłem w necie i coś takiego wykombinowałem. Dodaje to nam do chrome facebooka mh po prawej stronie. Możemy czytać posty komentować itd. Próbuję też zrobić appke o forum ale ciężko takie coś utworzyć ale jak sie uda to daj linka do niej. http://myapp.wips.com/multi-head-pl-extension Tak to wygląda myślę że spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Mi tam się nie przyda, bo facebook MH nie grzeszy aktywnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Zostawiam dla chętnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi