Gość Guest Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Twój nick podczas grania: Happy Godzina, data zdarzenia: 17:30 ? Mapa: awp_india Link do screenów: http://speedy.sh/zprRq/ss.rar STEAM_ID / IP: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez adonai29 [AMXBans] Bana mozesz wyjasnic na www.yoururl.de [AMXBans] Przyczyna: 'Wstaw screeny na multi-head.pl' [AMXBans] Czas: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_0:4:1839757045' [AMXBans] Twoje IP: '83.15.12.114' [AMXBans] ======================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Ssy mają być w formacie tga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 http://speedy.sh/d9jVw/sss.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 To nie są ssy z naszego serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Sorka. To były jedyne pliki w folderze z tym formatem. Otworzyć ich nie mogłem więc nie wiedziałem co wrzucam. Może mi w takim razie ktoś powiedzieć gdzie te fotki są? Bo już cały plik przeszukałem i nic w formacie tga. więcej nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Musisz mieć. Masz 24h na wrzucenie ss'ów w formacie tga z naszego serwera, albo 100 reklam do zrobienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Posiadam jedynie ss'y zrobione w normalnym formacie, które zresztą wrzuciłem jakieś 5 minut po dostaniu bana. Innych plików w formacie tga. oprócz tych nie z waszego serwera nie posiadam. W folderze csstrike, z plików z dnia dzisiejszego wyświetlają mi się jedynie ss'y w formacie bmp. Innych plików z dnia dzisiejszego tam nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 bez ub. Czas na wrzucenie ss'ow minal. Pozostalo Ci zrobienie 100 reklam sieci, jezeli chcesz dostac unbana . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi