Gość Guest Napisano 31 Maja 2014 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Twój nick podczas gry:Pro-Wojas Godzina, data zdarzenia:Dziś i teraz Mapa:DD2 STEAM_ID / IP:176.100.195.40 posiadam steama jesli będzie trzeba podam także id Uzasadnienie:Gram czysto nie posiadam czitów no może wale banie bo specialnie trzymam celownik wysoko w tedy mam większe szansę na wygranie z przeciwnikiem jeśli chodzi o ostatnią akcję jak wyhcodziłęm już z długiej i widziałem gościa że się chowa za scianą koło bs i zaczołem skanować ale nie zabiłem ponieważ ktoś go chyba zabił z mojego teamu ale nie jestem pewny bo zostałem zbanowany na czitowanie o to konsola i na serwerze jest HLTV więc jeśli ktoś może prosze obejżeć i nigdy nie czitowałem proszę o szybkie ub a tu wycinek z konsoli [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ mh.mybans.eu [AMXBans] Powod: 'Czitowanie' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:3197815' [AMXBans] Twoje IP: '176.100.195.40' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 31 Maja 2014 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Zapraszam admina UnT z dowodem w postaci demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Maja 2014 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 A i jeszcze jeśli mogę się wypowiedzieć Panie adminie jeśli miałbym czitować to nie wydawałbym kasy na steama po 2 w każdej chwili możesz zrobić mi ssy na serwerze jestem chętny ale po 5 min znajdą się na forum mi czitowanie nie jest potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Maja 2014 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 No przepraszam cię bardzo antyss nie mam a tym bardziej żadnego wh ani nic jestem czysty po jest demko i czekam na rostrzygnienie a i po 3 gdybym mial czity to chyba bym nie zakładał tematu o odwołanie ale ja go założyłem bo chce pograć a mam paru znajomych na tych serwerach więc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Maja 2014 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Proszę państwa wypowiem sie tak ja Pro-Wojtasa znam długo i mogę dać głowę że jest czysty. Po prostu miał jedną akcje taką a wy już dajecie mu bana. Niech przyjdzie UnT i pokaże demko i zobaczycie ale pewnie jak go znam to sie nie pokaże po 24h wiec wiecie. Takie jest moje stanowisko UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 odświeżam przypomne że admin ma czas do 16:30 nie dostarczy dema gracz otrzymuje UB a admin odpowiedni bonus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 UB dla gracza, nagroda dla UnT'a w dziale adminowskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi