Gość Guest Napisano 31 Maja 2014 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Twój nick podczas gry: hitm@n_d'n'b Godzina, data zdarzenia: nie mam pojęcia Mapa: zm_snowbase3 STEAM_ID / IP: ' VALVE_0 : 0 : 213011713 ' Uzasadnienie: Witam serdecznie waszą sieć polecił mi znajomy. Chciałem wejść zobaczyć wasz serwer zombie, a tu niespodzianka ban pernamentny. Dodam że nigdy wcześniej nie grałem na waszych serwerach a tym bardziej nigdy nie grałem na nicku na którym niby dostałem bana mam nadzieję że da się sprawę wyjaśnić i że będę mógł sobie pograć na waszym zombie. Pozdrawiam BUILD 6027 SERVER (0 CRC) Server # 2 Couldn't find map maps/zm_snowbase3.bsp, server will download the map [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Malu. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : SzwagierrrR [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 213011713 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 81.210.11.116 ' [AMXBans] =============================================== Commencing connection retry to 80.72.40.110:27032 Connecting to 80.72.40.110:27032... Trying p48/auth3/revEmu... Connection accepted by 80.72.40.110:27032 * Przy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Maja 2014 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Witaj może jakiś gracz miał takie same IP jak ty napisz do Heskeya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 31 Maja 2014 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 piszesz z innego ip a na innego jest ban przeinstaluj csa problem jest z banem na fakesteam id takze po reinstalacji bedziesz mogl grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Maja 2014 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Na innym cs też próbowałem wbić na serwer i nie daje rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 31 Maja 2014 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 zbanowanego IP bankowo nie odbanuje poniewaz czit wroci do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 31 Maja 2014 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi