MemesiO Napisano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Witam Jestem Przemysław, 20 lat w październiku, słyszałem wiele o Waszej sieci, dobrych oraz złych recenzji, jak na razie na przykrości z Waszej strony się nie natrafiłem, no chyba, że liczyć bana Interesuję się oprogramowaniami for internetowych, najbardziej interesuję mnie IPB. Uwielbiam odkrywać nowe ciekawostki na temat tego silnika i modyfikować go. Gram przeważnie na Only DD2, oraz Only DD2#2. Co planuję u Was robić? Mmmmm na razie nic ^^ Może z biegiem czasu znajdzie się dla mnie jakaś posada Pozdrawiam :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Siema Przemek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi