Gość Guest Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Z racji tej ze już prędzej składałem podanie o admina na tym forum , chciałbym ponownie złożyc moje podanie , gdyż wróciłem na serwer i zobaczyłem kompletną pustke na serwerze oraz wiele cheatów, których nie ma kto ogarniac, więc do rzeczy mam na Imię Dawid mam praktycznie 18lat, posiadam konto na Steam , jeżeli chcesz się czegoś wiecej o mnie dowiedziec znajdź sobie Moje poprzednie podanie , wydaje mi się , ze administracja była ze mnie zadowolona, pozdrawiam i Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego Podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Nie ma co się rozpisywac trzeba działac ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Napisz podanie porządnie. Jest wzór i jak składasz ponownie to zrób to tak, żeby było dobrze. Jak poprawisz to się wypowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Użytkownik założył drugi temat. /kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi