Gość Guest Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Nick: Sir eMsAj* Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem): Spore. Bylem wiele razy adminem, mialem takze wlasny server. Bylem tez adminem na cod 400 lvl Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8.5 Staż w CS-sie: 6/7 lat Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: : http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27022/top_players/?query=Sir+eMsAj*&Search=Search Dlaczego TY .!: Nie bylem ani razu zgloszony przez graczy/adminow. Jestem kulturalny i doswiadczony w znajdowaniu cheatre'ow . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1-5 h Kontakt: Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 jestem na TAK + steam + wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Tak Wiek Steam Ogarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Jestem na tak Miły, ogarnięty, zgłasza na u@ i aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Cóż, ciężka sprawa. Nie jesteś odpalony, a dla adminów cod'a 400 to podstawa. Ale niech stracę. Na Tak. Poprawiłeś aktywność i ogarniesz, a jak nie to Cię załatwię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Otóż nie mam co do Ciebie zastrzeżeń. Jako admin spisywałeś się dobrze. Jak widać zdanie o Tobie też jest dobre. Zostajesz przyjęty. Zgłoś się do kogoś z H@/S@, aby dopełnić formalności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi