Gość Guest Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Interesuję się prowadzeniem serwerów w cs'ie i dobrze się na tym znam. Sieć bardzo mi się spodobała i myślę, że zostanę tu na długo, ponieważ posiadam owe doświadczenie. Widnieje u was fajna atmosfera . Coś więcej o mnie? Hyym? Kibicuje Fc Barcelonie, lubię gotować zarówno jak i grać w piłkę, jestem zawodnikiem i gram w piłę i myślę, że wybije się w tej dyscyplinie wysoko. Wiąże wysokie nadzieje z moją przyszłością na żywo. Pozdrawiam wszystkich graczy multiheadzika . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Witoj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Siema siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 elo elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Cześć, powodzenia w realizacji planów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi