Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 [align=center]Na początku chciałbym się przedstawić. Mam na imię Erwin i mam 19 lat ,pochodzę z Lublina. Na co dzień rozwijam swoje doświadczenie i wiedzę o grze Counter-Strike 1.6. Poświęcam około 8-9 godzin dziennie na siedzenie przed monitorem. Interesuje się sportem ,obecnie 7-letni staż w sztuce walki "Krav-Maga". Zajmuję się również programowanie i tworzeniem serwerów Counter-Strike 1.6 pod jak najlepszą jakość gry, chodzi o sprawy techniczne leżące po stronie serwera żeby utrzymywał stałą ilość fps i jak najniższy ping. Zajmuję się również tworzeniem sygnatur/avatarów/stron www/szaty graficzne do stron www. [/align] [align=center]Jestem osoba sprawiedliwą ,która każdego traktuje równo ,bez względnie na sytuacje ,miejsce i czas.Mam poczucie humoru ,lubię sobie pożartować i pośmiać.Potrafię każdego zrozumieć ,każdy błąd i okoliczności.Zawsze służę pomocą w trudnej sytuacji i miejscu.Nie obrażam innych ,nikogo nie faworyzuję tzn. jestem dla każdego taki sam i nic więcej.Ciesze się życiem i to co w nim mam ,nie kłamie.Umiem się zachować w odpowiednim miejscu i wspierać w trudnych chwilach.Jestem osobą pracowitą ,dążącą do celu bezwzględnie.Z radością wykorzystuje swój czas.Umiem się poświęcić dla innych.Wiem też co znaczy zaczynać wszystko od ZERA! [/align] [align=center] [/align] [align=center]I jak wam się podoba mój avatar na to forum ? [/align] [align=center] [/align] [align=center][/align] [align=center] [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Kolego, jesteś ideałem mężczyzny. Wyjdziesz za mnie? Witaj w MH PS Awatar super, prosty, przejrzysty, estetyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Witaj, wpadnij czasem na DM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 @Consecuente hahaha Witaj Erwin na MH. Avatar fajny, przejrzysty Wpadaj na dd2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Kolego, jesteś ideałem mężczyzny. Wyjdziesz za mnie? Witaj w MH PS Awatar super, prosty, przejrzysty, estetyczny. [align=center]Niestety nie wyjdę za Ciebie, mam dziewczynę :c.[/align] [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center]@Consecuente - Jeśli masz dziurkę między nogami to Ok :v.[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 10 zdrowasiek i zrób dobry uczynek ^^ Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Czesc ;D I mam pytanie Czy masz na zrobienie avatara ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Witam, życzę sukcesów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Czesc ;D I mam pytanie Czy masz na zrobienie avatara ? Mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Witaj, następnym razem użyj większej czcionki, minimum 12. Zapraszam na COD'a 200. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Witam ,zapraszam na serwery DD2 i Zombie .Skoro znasz się na grafice zapraszam również do zleceń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Kolejne DEJA VU, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! http://multi-head.pl/topic/26853-witam-serdecznie/#entry151706 Wymłodniałeś o całe dwa lata. Szalony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi