Gość Guest Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Siemanko! Od czasu do czasu grywam na waszym serwie DD2 i mam zamiar grywac czesciej bo serwer z reszta jak po frekwencji widac jest godzien uwagi Postanowilem sie pokrecic troche i po forum i mam nadzieje ze klimacik mi sie udzieli ale to zalezy juz od was Jeszcze raz WIELKIE YO! Zycze kazdemu wielu fragow ;P [align=center]Pozdrawiam[/align] [align=center]|S_I_K_A_M|N_A|S_I_E_D_Z_A_C_O|[/align] 0 punktów ostrzeżeń [*] Przegląd [*]Status [*]Reputacja [*]Znajomi [*]Tematy [*]Post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Siemka ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi