SoBek Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Data i godzina zdarzenia: 10:30 14 czerwiec Nick admina/gracza, który zawinił: RelOP Dowody: http://multi-head.pl/topic/32026-ban-bez-sensu/ Świadkowie: Uzasadnienie: Wydaje mi sie to smieszne , W czasie gry dostalem laga i zrobilem reconnet , wiec mialem przed nickiem cyfre "1" . To nie mozna bylo zobaczyc czy moja postac ktora jeszcze zyla nie ma laga przypadkiem tylko od razu perma wladowac... I nie mozna by bylo od razu mi dac Ub tylko musialem pisac na forum jakies glupie odwolanie a kiedy to zrobilem i napisalem " Myslenie boli co nie RelOp ? " dostalem bana na 3 godziny bo waś Pan poczul sie niby urazony .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Tak poczułem się urażony i nie mam zamiaru usunąć tego bana na 3h. Następnym razem zastanów się co piszesz. Poczekam na decyzję kogoś z wyższą rangą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Sobek ban już wygasł więc wracaj do gry .Twój komentarz " Myślenie boli co nie RelOp ? " był zupełnie nie potrzebny .A co do admina Relopa to porozmawiam z nim na temat zaistniałej sytuacji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi