Gość Guest Napisano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Twój nick podczas gry: pati ^ Godzina, data zdarzenia: 15.06.2014 19:35/19:40 Mapa:de_dust 2 STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 0 : 42421450 Uzasadnienie: Gram sobie na serwerze i nagle ban Dostalam bana : 'Cipeczka' got banned permanent. Reason: 'Wstaw screeny na Multi-Head.pl' Kicked : You are BANNED. Check your console. Łącząc drugi raz z serwerem wyskoczyło mi takie coś : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : pati ^ [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ mh.mybans.eu [AMXBans] Your SteamID : 'STEAM_0 : 0 : 42421450 ' [AMXBans] Your IP : ' 83.27.12.146 ' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your console. SS' ów nie ma, także takowa " cipeczka " ma chyba to samo ip co ja ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Szukaj plików o nazwie: * Halflife00.TGA * Halflife01.TGA * Halflife02.TGA * Halflife03.TGA * Halflife04.TGA To są właśnie twoje ss'y. W razie problemów skorzystaj z tego: http://multi-head.pl/topic/5324-jak-znale%C5%BA%C4%87-ssy-w-win7vista/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 coś tam jest, ale nie wiem czy to to, bo nie chce mi się odtworzyć ; ) łap ^ : http://www.speedyshare.com/ZFhZX/ssy.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi