Gość Guest Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Twój nick podczas gry:bandziorek Godzina, data zdarzenia:nie pamiętem godz. zaś data:16.06.2014 Mapa:nwm jaka... STEAM_ID / IP:echhh...moje czy servera...!!?!? moje:91.218.218.194 servera;80.72.40.110:27008 Uzasadnienie: wtf omg jakie ss-y pytanie czy ja je wogole dostalem?>nic nie mam poswiecilem 30m,in, na szukanie tych ss-ow ktore niby zostaly zostaly zrobione przynajmniej tak wynika z mojego toku myslenia skoro naglowek jest "wstaw ss na forum" powtarzam zadnych ss-w nie dostalem a wy poscie kingstona widzialem jakies spiny bo on też nie dostal zadnych ss-ow wiec albo macie jakis problem z adminam i ich perfekcyjnym robieniem ss-ow albo to my mamy problem z ich odnalezieniem [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin . : : Sniper : : .. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : bandziorek [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 901979249 ' [AMXBans] Your IP : ' 91.218.218.194 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Hmm admini robią ss'y automatycznie. http://multi-head.pl/topic/5324-jak-znale%C5%BA%C4%87-ssy-w-win7vista/ poszukaj według tego poradnika, albo ściągnij program Picasa, bądź IrfanView Jeżeli to Ci nie pomoże to nie dostaniesz UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 ssy robione sa automatycznie admin nie ma nic do tego ile ich jest itd gdzie szukac ssow : http://multi-head.pl/topic/13917-zamkni%C4%99tywz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Polecam ci ściągnąć Tak jak Evo napisał IrfanView to dobry program . Chyba żę będziesz miał problem z zainstalowaniem , to pisz do mnie Wybacz nie wiedziałem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi