Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Twój nick podczas gry: c4mp3rs Godzina, data zdarzenia: 17 czerwca 2014; ok. 15.50 Mapa: dd2 STEAM_ID / IP:0:1:63148492 Uzasadnienie: ADMIN szaleje na dd2 za obrazanie wywala a za cele mapy już nie? Jakąś chwilę wcześniej zbanował gracza za obraze i respa na 3 DNI!!! Nie za ostro? Powinniście tego ADMINA trochę uspokoić pewnie jakiś nowy lub wstał lewą nogą. Odkąd gram na waszym serwie jeszcze żaden inny ADMIN nie dał mi bana a leciały ostrzejsze słowa z mojej strony. Zgadzam się dostałem słusznie bana ale gdzie tu sprawiedliwość trudno; ADMIN POWINIEN BYĆ RÓWNY DLA WSZYSTKICH A TU TAK NIE JEST ;/ proszę tylko o skrócenie bana nie anulowanie bo wiem, że obraziłem i część mogła poczuć się urażona i ban został słusznie przyznany a wg mnie powinno być jakieś ostrzeżenie czy coś np. kick. Dzięki. P.S. Wycinek z konsoli: BUILD 6027 SERVER (0 CRC) Server # 2 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 2 godzin , 48 minut i 43 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : c4mp3rs [AMXBans] Powod : ' obraza ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 63148492 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.27.137.82 ' [AMXBans] =============================================== Invalid file type...skipping download of bin/TrackerUI.DLL Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Banował o ju tacz maj tralala prosiłbym tego admina o wypowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Sam się przyznałeś, że obraziłeś, więc admin miał prawo dać ci bana na 3 godziny, mimo to proszę admina o ju tacz maj tralala o wyjaśnienie tej sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 no ok miał prawo dać ale w regulaminie serwa nie ma nic o karach za nieprzestrzeganie ich więc Admin może dać karę wg własnego "widzi mi sie" uznania. Nic go nie ogranicza więc moim zdaniem jest to złe rozwiązanie. Powinniście nad tym pomyśleć i zrobić np. obraza - kick - ban 1 dzień i do wglądu dla wszystkich forumowiczów, żeby nikt nie był zdziwiony tak jak ja teraz, że na 3 godziny za 2 słowa powszechnie uznawane za wulgarne w kierunku ct na temat celów mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Witam, tak więc zacznę od Ciebie. Dostałeś bana za obrażanie całego ct włącznie ze mną. O to dowód: . Niestety ale uważam, że powinieneś dobierać inne słownictwo aby się wypowiedzieć na serwerze. Po drugie każdemu graczowi serwer przypomina o tym że mogą przebywać na respie 1min od rozpoczęcia rundy ale jak widzę że ktoś notorycznie siedzi na respie to też taką przypominajke wysyłam. Oprócz mnie byli na serwerze ascxw i lkd więc nie mów że nie pilnowaliśmy porządku odnośnie respowiczów. Teraz się wypowiem na temat tego co wspomniałeś o 2 graczu co dostał bana ,,na 3 dni" (dostał na mniej). Gracz przez kilka rund siedział na respie. Były upomnienia, slaye aż tu nagle jeszcze zaczął obrażać. Proszę o to dowód: . Tak więc nie uważam że jestem niesprawiedliwy a raczej konsekwenty do tego co sie dzieje. Jakbym mial za wszystko innym odpuszczać to nic by sie nie zmieniło na serwerze i było by źle a po coś jest regulamin na serwerze aby go przestrzegać. Takie jest moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Nie całego ct włącznie z Tobą a 2 ostatnich ct co latali sobie po gali a nie lecieli po pakę na B ale spox może ja się mylę i sam nie wiem co miałem na myśli pisząc na say'u to co na screenach widać... Wiem, że obraziłem i nie ukrywam tego tylko chodzi mi o to, że te bany to powinna być Twoja ostatnia deska ratunku a na początek wystarczy ostrzeżenie. Mi żadnego nie dałeś i od razu ban. Myślę, że ten przede mną Cię tak zdenerwował, że już się nie patyczkowałeś. Proszę tylko o skrócenie bana nie o anulowanie bo wiem, że obraziłem i kara jest słuszna ale moim skromnym zdaniem za ostra i nieadekwatna do czynu (jedno słowo). Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Ban słuszny. /close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi