Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Twój nick podczas gry: c4mp3rs Godzina, data zdarzenia: 22:50 17 czerwca 2014 Mapa: dd2 STEAM_ID / IP: 0:1:63148492 Uzasadnienie: Tylko dlatego, że prosiłem adminów obecnych na serwerze o to aby nie łamali zasad, za które banują a sami ich nie przestrzegają, np. Aga (upominała graczy z przeciwnego teamu), ascxw (siedzi na respie powyżej minuty - był w tt). Nie złamałem żadnego punktu regulaminu serwera a dostałem bana z powodem ochłoń... Co to za powód?! Proszę oczywiście o UB. Dowody: wycinek z konsoli: http://speedy.sh/uxajF/screenshots.rar (GRACZ) c4mp3rs : CELE MAPY DLA WSZYSTKICH SA TAKIE SAME (GRACZ) c4mp3rs : JESTES ADMINEM TO PILNUJ A NIE Welcome to Multi-Head.pl [ ONLY DD2 ] @ disCONNECT.pl [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'Ochlon' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 godzina' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:63148492' [AMXBans] Twoje IP: '83.4.137.29' [AMXBans] =============================================== Najarany Apostol (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] *** Dzondi. killed Cl0ud.! -_' with a headshot from m4a1 *** Speedy + unnamed killed c4mp3rs with ak47 My dobrze wiemy co mamy Krzysztofsky! killed Dzondi. with awp Reborn (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Wyskoczyłeś z pretensjami do agi, Wymuszałeś od nas tego cały czas spamowałeś u@ i nie widzieliśmy innych zgłoszeń napisałem ci ogarnij sie a ty swoje więc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 nie pisałeś ogarnij bez ostrzeżenia ban z powodem ochłoń? masz screeny z konsolki żeby nie było że sam to pisałem http://speedy.sh/uxajF/screenshots.rar EDIT: zgłaszałem n u@ nieprzestrzeganie przez graczy celów i faworyzowanie swojego teamu a przeciwnego to już sami wiecie... no comments... Proszę o UB za niesłusznego bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 spamowales im widocznie na u@. wystarczy ze napiszesz raz, LKD raczej slepy nie jest ... EDIT: cos musiales zrobic, napewno bana bez powodu nie dostales ... poczekaj ta 1h ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Chłopie spamowałeś u@, męczyłeś tyłek ile się dało. Byłem na serwerze w tym czasie. Daruj Sobie takie skargi. Płacz wylewaj mamie w ramie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi