Gość Guest Napisano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Twój nick podczas gry: MAY BILL Godzina, data zdarzenia: ok. 20:30 a 21:00 Mapa: nie wiem STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Dostałem bana nawet nie wiedziałem kiedy i za co. Nie wiem na jakiej mapie dostałem ponieważ jak chciałem wejść na server to bana już miałem i mi nic nie pokazywało proszę o jakieś informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Po 1 dostosuj się do wzoru. Po 2 podaj nick z gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Otóż pędzę Ci wytłumaczyć dlaczego dostałeś prezent w postaci bana. Łap linka do swoich popisów > http://speedy.sh/nDxwy/nazwa-1406182017-de-nuke.dem.zip Nick gracza MaY Bill Powód: Aimbot Akcja od 2:36 (ale nawet od początku mapy widać jak ładnie ciśniesz ) P.S. Admina ma świecić przykładem a nie łamać regulamin i to jeszcze tak karygodny punkt. P.P.S Miłego seansu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 To bez sensu, jak ktoś potrafi grac i niema aimbota to dajecie bana co to ma być za gów**. Kolega miał 40 zabic z czego 30 to headshoty i mu bana nie daliscie i tez nic nie miał jak ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Pozwól że ocenią to osoby do tego uprawnione. Czekaj na decyzje. P.S. Bez sensu jest się starać o admina i grać na aimbocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Ban zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Lata mu ten celownik jak oszalały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi