Gość Guest Napisano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 2014.06.17 gracz KikuPlayGames wszedł na moje konto i usunął mnie z klanu, na co dowód przedstawiam poniżej. Nie wiem, dlaczego to zrobił; do tej pory nie było żadnych problemowych sytuacji i nigdy nie musiałem informować go o jakichś istotnych faktach dotyczących jego rodziny. Czy stanowisko lidera klanu można przywrócić? Jeśli tak, to uprzejmie proszę o taką przysługę. (Przy okazji polecam demo z 2014.06.18, 00:21, na cs_max, na którym można podziwiać wspaniały mecz w wykonaniu jednego z naszych czołowych graczy; tak od połowy. I nie siebie mam na myśli.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Szczerze to już jest chore ludzie sami nabić Lvl'a nie potrafią to wybijają na czyjeś konto i psują rakning a do tego próbują wywalić z klanu. Dobrze że admin jest na Steam ID. Huzar jeśli może ktoś coś z tym zrobić to tylko aquax. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Nie chcę byc zlosliwy,ale po co płakać z powodu,ze nie masz klanu ?? -.- Po co zaśmiecać forum takimi tematami ?? Pisz na pw do H@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Sebek twój post nic nie wniósł do tej sprawy . Wracając do tego zdarzenia to po prostu chamstwo wbijać na czyjeś konto i próbować majstrować przy klanie. Ten ktoś musiał być chyba zdesperowany, a tylko po to, żeby sobie exp'a nabić. Tą sprawą trzeba się zająć i tak jak napisał Chapon - Ktoś z H@ musi się tym zająć. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Myślę, że to nie jest dowód, że to akurat ten gracz wszedł Ci na nick. Ponadto z tego co wiem klanu nie da się odzyskać. Uważam, ze powinieneś pogodzić się z tym, że ktoś to zrobił. Aczkolwiek nie jest to popierane przeze mnie. Regulamin nie uwzględnia nic o klanach. Dlatego temat muszę zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi