Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 [align=center]Dziś rano przeglądałem Kwejka i natknąłem się na to.[/align] [align=center]Długo mi się zeszło, liczyłem, w sumie czego ja nie robiłem...[/align] [align=center]Ale ja już znam odpowiedź, a ty? [/align] [align=center] [/align] [align=center][/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Tez sie domyslilem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Brawo @August ! Jako pierwszy odgadłeś zagadkę i otrzymujesz w nagrodę oraz w ramach gratulacji punkcik reputacji Poprawna odpowiedź oczywiście to 87 uzasadnię to tym że liczby czytamy od prawej strony i są do góry nogami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 87 co w tym trudnego ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Lool a ja tu liczylem czy 70 czy cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Jak byś mi nie powiedział, szczerze nie ogarnął bym ;P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 10 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Morał ? August kończył podstawówkę w Hong Kongu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 No to łatwe było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi