Gość Guest Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 [align=center]Nick: Owned. Wiek: 15 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem Adminem przez cały rok na serwerze Cod Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10 Staż w CS-sie: 4/5 lat w tym przzerwa 3 miesięczna Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Owned./80.72.43.106:27020/[/align] [align=center]To stale rośnie Dlaczego TY .!: Nie zależy mi bardzo abym to ja został Adminem zależy mi na tym ,żeby było ich więcej i byli bardziej aktywni. Codziennie widzę mnóstwo cziterów i chciałbym temu zapobiec Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 h Kontakt: Gadu-Gadu : 4 6714377 [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Nie doczytałem wyżej można to usunąć Sorki za kłopot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi