Gość Guest Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Nick: CichyRPK Wiek: 15 lat ale po mutacji Doświadczenie (w byciu adminem): Bardzo Dobre miałem swoje serwery Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10/10 potrafię pisać Pluginy i znam prawie każda komende Staż w CS-sie: 8 Lat Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Grałem na Dwóch Nickach Pierwszy Cichy :http://www.gametracker.com/player/Cichy/80.72.40.110:27034/ i CichyRPK: http://www.gametracker.com/player/CichyRPK/80.72.40.110:27034/ Dlaczego TY .!: Ponieważ jest Mało adminów jeden admin wchodzi pod wieczór a od rana do popołudnia są ciągle same Aimery na serwerze Wiem że niemam 30 godzin przegranych, ale siedziałem dzisiaj prawie cały dzień na serwerze i Ludzie z Serwera Bardzo mnie lubią Kupiłem sobie Klase Elitarną i jestem 2 w Top15 codziennie będe siedział po 5h albo nawet dłużej. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5-10 Godzin Kontakt: GG: 10517632 Skype: cichy.mistrz2 Steam: Cichy Z góry dziękuje i prosze o dorbe rozwarzenie mojego Podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 jestem na TAK!!! ~ogarnięty ~miły ~wiek spoko ~mikro jest!!! ~dobrze sie z nim gada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Pozdrawiam piszesz drugie podanie, mimo że nadal nie spełniasz wymagań. To że sobie kupiłeś klasę super elit i jesteś w 2 w topce to nikogo nie obchodzi. Bo możesz grać świetnie, ale możesz być dziecinnym gimbusem, który za nic na admina się nie nadaje. Jestem na nie, za nie rozgarnięcie i nie stosowanie się do zasad podań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Po co piszesz drugie podanie skoro wcześniejsze jest zamknięte, ze względu na brak przegranych 30h? Dobij te 30 godzin i poproś o otwarcie wcześniejszego podania. //Śmietnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi