Gość Guest Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 [align=center]Hejo! [/align] [align=center] [/align] [align=center]Standardowo na forum powinno zacząć się od przywitania i przedstawienia swojej osoby, w takim razie lecimy:)[/align] Mam na imię Szymon, urodziłem się w 1996 roku. Na codzień zajmuję się gastronomią (lubię pichcić) wiąże się to również z wyborem szkoły o profilu gastronomicznym, interesuję się; sportem, dziewczynami, jak już wcześniej nadmieniłem - gastronomią, muzyka (jest to część mojego życia). Na ogół jestem spokojny, nie wdaję się w konflikty, lubię pożartować, jestem sumienny. Przygodę z grą counter-strike 1.6 doświadczyłem pierwszy raz w 2010 roku, kiedy też kolega zachęcił mnie do tej wspaniałej i klasycznej gry Pierwszą osobą na tą sieci, którą poznałem jest Danke:* (Madzia) - bardzo sympatyczna osoba z ciepłym charakterem:) (jako admin spisuję się rewelacyjnie). W grze możecie mnie spotkać pod nickiem: "Diabelovsky" - najczęściej na serwerze OnlyDD2 #2 Pozdrawiam, Diabelovsky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Oh, bardzo mi miło, że wspomniałeś jednym, miłym zdaniem o mnie - dziękuje Ci za te cudne słówka . Dobrze jest dowiedzieć się o Tobie czegoś więcej . No i oczywiście Witam Ciebie na naszym forum, Oraz zapraszam do gry na (jak już napisałeś) DD2 #2 i DD2+DM . Buziaki przesyła Danka :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Cześć, już wiem skąd Madzia pośredniczyła w rozmowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Czeeść, udzielaj się na forum i wpada na wszystkie serwery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Siemaneczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Siema Szymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 [align=center]Siemaneczko [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Eloszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 hoho ale sie rozpisales siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Witaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 HEJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Hej, Jeśli chcesz mogę ci zrobić jakiś fajny Avatar i Sygnaturę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi