Gość Guest Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Nick: Dran Wiek: 16 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Mam doświadczenie ,byłem adminem już 1 na innym COD-MOD Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6-7 Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: STEAM Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametrack...2.43.106:27022/ Dlaczego TY .!: Dlatego że nieraz nie ma admina i ktoś gra na CHEATACH Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 godziny Kontakt: Skype - adrenaline464, STEAM-Dran Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Jestem na NIE ! - nie widziałem Cię na serwerze od dawna -Nigdy nie widziałem abyś grał na Steamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Jestem na NIE ! - nie widziałem Cię na serwerze od dawna -Nigdy nie widziałem abyś grał na Steamie. Bo dopiero kupiłem Cs na STEAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Na nie Mało aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Hmm nawet jeżeli kupiłeś niedawno stem to i tak nie widziano Cię na serwerze od dawna. Pograj przynajmniej z tydzień (mając dobrą aktywność,a nie wejść na chwilę) wtedy otworze pidanie. Póki co close. /Edit: Przez ostatni czas brak aktywności ze strony gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 3 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi