Gość Guest Napisano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Mam pytanie. Chciałbym wstawić ss`y ale nie wiem czy mogę mieć z innego sewera bo z multi-heada nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Ss`y musisz mieć na 100%, jeżeli zostały Ci one wykonane. Poszukaj w folderze csstrike powinny być w formacie .tga dokładniej Halflife. Ps. Nie ten dział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 http://multi-head.pl/topic/5324-jak-znale%C5%BA%C4%87-ssy-w-win7vista/ - poradnik jak znaleźć ss'y. Plus zły dział. Ktoś będzie musiał temat przenieść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Znaleść potrafie tylko czy mogą być z innych serwerów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Powiedz mi jak chcesz dostać ub za ss'y z innych serwerów... Muszą to być ss'y zrobione Ci na tym serwerze, na którym dostałeś bana i nie ma innej opcji poza 100 reklamami na ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Ss'y muszą być z tego serwera. Jeżeli ich nie będzie w ciągu 24h nie będzie UB. Spróbuj może za pomocą programu Irfanview. /przenoszę do działu z odwołania od bana i proszę nie karać tych co wypowiedzieli się juz tutaj warnami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Czas minął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi