Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Twój nick podczas gry: >>>@<<< Godzina, data zdarzenia: 16:28 26-06-2014 Mapa: eldorado STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:42771428 Uzasadnienie: wchodzę na serwer i nawet nie zdążyłem klasy wybrać a dostaję bana Cziter !!!!!!!!!!!!!!!!! [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : empty [AMXBans] Powod : ' Cheater ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 616520835 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.5.224.224 ' [AMXBans] =============================================== dobra bo nie wiem o co chodzi zabnowało mnie a nie mój steam jest ::D ale na serw mogę normalnie wejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Zrestartuj router to powinno pomóc , w razie czego napisz tutaj czy wszystko w porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 ok mogę wejść na serw. Nie wiem o co chodziło ale na pewno nie o mnie. Normalnie mogę wbić na serwer tak jak bym nie miał bana a ip mam stałe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 No to fajnie czyli wyjaśnione zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi