Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Gram już tutaj od jakiegoś czasu ale dopiero teraz wpadłem na pomysł przywitania się Także siemanko mam na imie Damian interesuje się muzyką a dokładniej Electro-House , Bigroom , Commercial , Progressive Jeśli ktoś by chciał jakiegoś seta możecie wbić na mojego fanpag'a podanego na moim profilu , strzała ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Witaj . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 elo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Siemaneczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi