Gość Guest Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Na początku chciałbym się przedstawić. Mam na imię Patryk i mam 16 lat ,pochodzę z Januszewic. Na co dzień rozwijam swoje doświadczenie i wiedzę o grze Counter-Strike 1.6. Poświęcam około 3-4 godzin dziennie na siedzenie przed monitorem. Interesuje się sportem i Counter Strike 1.6. Jestem osoba sprawiedliwą ,która każdego traktuje równo ,bez względnie na sytuacje ,miejsce i czas.Mam poczucie humoru ,lubię sobie pożartować i pośmiać.Potrafię każdego zrozumieć ,każdy błąd i okoliczności.Zawsze służę pomocą w trudnej sytuacji i miejscu.Nie obrażam innych ,nikogo nie faworyzuję tzn. jestem dla każdego taki sam i nic więcej.Ciesze się życiem i to co w nim mam ,nie kłamie.Umiem się zachować w odpowiednim miejscu i wspierać w trudnych chwilach.Jestem osobą pracowitą ,dążącą do celu bezwzględnie.Z radością wykorzystuje swój czas.Umiem się poświęcić dla innych. :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Witaj Cherry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Witam, jak można robić takie buźki ?? "(:" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Hej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Witam i zapraszam na DD2/INF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Witam.powodzenia na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Red-Eagle Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Witaj, zapraszam na COD+DM. Pozdrawiam, Red. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Cześć Janusz z Patryszewic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Hej Mamy podobnie co do 2 części ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Hej , wpadaj na FFA/ESL/MAP ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi