Gość Guest Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Witam , mam na imię Jasiek , mieszkam w Krośnie - takie małe miasto na podkarpaciu . Interesuję się motocrossem i żużlem jeżdżę na hondzie crf 250 . Na waszą sieć trafiłem przypadkowo ,szukałem serwera po dlugiej przerwie i zobaczyłem Wasz serwer only dd2 na wiaderku no i postanowiłem sobie pograć . Mam nadzieje że miło będzie się z Wami grało LwG ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Witamy i zapraszamy również na inne serwery ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Siema LwG ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi