Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 [align=center]Witajcie drodzy Czitelnicy [/align] [align=center] Rodzicie ochrzcili mnie imieniem Lena, mam 19 lat oraz pochodzę z Śląska. Interesuję się aktualnie trochę fryzjerstwem , muzyką motocyklami i oczywiście CS. Bardzo spodobał mi się mod Paintball i zaczełam na nim grać.[/align] [align=center]Gram pod nazwą "Lenka" oraz gram w CS około dwóch lat, lubię wyskoczyć ze znajomymi gdzieś na miasto.[/align] [align=center]Na modzie PAINTBALL gram od dwóch tygodni, a tak to cały czas na zwykłym modzie.[/align] [align=center]Aktualnie szukam pracy i już raczej znalazłam Może będę fryzjerką,[/align] [align=center]ale za bardzo jeszcze nie wiem..[/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=right]Pozdrawiam [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Dwa identyczne tematy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi