#RELOP Napisano 6 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Problem mam taki że tylko na platformie Steam, mam ping +150, przez co grać się nie da w CS'a 1.6. Na NS bezproblemowo mogę grać ping. 50. Co proponujecie. Próbowałem wpisywać różne komendy, usuwałem CFG. Proszę nie dawać nie dawać żadnych linków do żadnych programów. Z góry dziękuję. @edit teraz robię reinstall. @edit nadal mam lagi, macie jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 6 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Steam zużywa sporo zasobów procesora, jeśli masz słabszy sprzęt, być może w tym tkwi problem. Na pewno nie są to problemy z łączem skoro na ns'ie wszystko gra jak należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 7 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Steam zużywa sporo zasobów procesora, jeśli masz słabszy sprzęt, być może w tym tkwi problem. Na pewno nie są to problemy z łączem skoro na ns'ie wszystko gra jak należy. CS:GO normalnie działa(ping, etc.) więc sprzęt jest bardzo dobry. Tylko w 1.6 na Steamie mam ping +150. Wyłączałem wszystkie programy, które czerpią łącze, ale ping nawet nie drgnie. Macie jakieś pomysły? Może później spróbuje zainstalować na WIN8(mam 2 systemy). Jak to nie pomoże, to już nie wiem co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 15 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Czy problem nadal występuję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 18 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Brak zainteresowania autora wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 18 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi