Gość Guest Napisano 10 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Twój nick podczas gry:Old Pomarancza Godzina, data zdarzenia:10 lipiec 2014, 13:35 Mapa:De_dust2 STEAM_ID / IP:STEAM_0:0:61753203 Uzasadnienie: Admina bezpodstawnie wlepil mi bana powód "nie wkurwiaj mnie". Bardzo proszę o zdjęcia bana. Adminowi tylko zwróciłem uwage żeby uzasadniał ban dawane ludziom. Pozdrawiam Old Pomarancza. Ps. " [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ mh.mybans.eu [AMXBans] Reason: 'Nie wkurwiaj mnie' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:61753203' " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Wszyscy zostali odbanowani. close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi