Gość Guest Napisano 11 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Grałem dzisiaj cały dzień prawie na ZM. Mapa zm_poland się powtarzała około 5 razy, chociaż niby nie można grać w tą samą mapę przed upływem 5 innych map. Drugi problem, chciałem nominować zm_dusthorror. Ciągle pisze, że nie można nominować mapy, która była wcześniej 5 map. A jej nie było na prawdę ! # trzeci problem: Nie widzę zegara pokazującego czas do końca rundy. Przed chwilą zniknął dosłownie I nie ma, robiłem reloga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Skoro temat o mapach to mam pytanie-dlaczego nie da się nominować zm_gbox5? jedna z najlepszych map gdzie kampa znajdzie sie dla kazdego a ja usuneliscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 W sumie dlatego chciałem założyc ten temat, to samo co z zm_dusthorror, zm_gbox5 od kilku dni nie można grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiedyjestjutro Napisano 11 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 zgadzam się, też właśnie nie wiedziałem o co chodzi z tym zegarem co mi znikał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Sam się zastanawiałem po co usunęli najbardziej grywalne mapy na naszym zombie mod... zm_gbox5, przyciągała graczy jak magnez, każdemu się podobała i tak z dnia na dzień, zostaje usunięta? nie rozumiem tego kompletnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Trzeba wywlić kilka starych map i kilka dodać nowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Oo widzę ktoś coś naprawił, bo zm_gbox5 chyba chodzi. Dodam też, że te mapy niektóre duże i bez kamp są całkowicie bez sensu. Nie lepiej 10-15 znanych i dobrych ciągle ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Zgadzam się z @hastia Powinniśmy mieć na serwerze z 15, które są najczęściej grywane, albo zrobić ankietę - które mapy zostają, a które usuwamy. Od początku swojej kariery z tym zombie modem, nie grałem nigdy na kilku mapach. Widzę, że moje prośby zostały wysłuchane i ktoś dodał gbox'a, dziękuję bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 gbox został dodany. Co do ankiety to może jeszcze dziś się pojawi. /Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi