Gość Guest Napisano 11 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Na wstępie chciałbym pozdrowić wszystkich użytkowników Tego forum! A więc przejdę do konkretów. Mam na imię Darek pochodzę z małej miejscowości Kwidzyn, w grudniu skończę 16-ście lat. Od pewnego czasu nawalam na waszym DD2, ten serwer jest super bardzo fajna atmosfera na nim panuje. Amatorsko trenuję piłkę nożną już dobre 3 lata. Interesuję się motoryzacją, fotografią itp... Fourm bardzo mi się podoba, myślę że się tu za klimatyzuje i zostanę na WIEKI! Pozdrawiam LOST! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 11 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 11 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 11 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Yo zioom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Cześć, cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi