Gość Guest Napisano 13 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 [align=center]Witam Serdecznie [/align] [align=center]Na początek nie wiedziałem gdzie napisać moją rezygnację lecz wybrałem ten dział.[/align] [align=center]Z przykrością muszę pisać rezygnację ze stanowiska grafika na Multi-Head gdyż pracę nad reaktywacją mojego dawnego radia [/align] [align=center]pochłania wiele czasu i pieniędzy .[/align] [align=center]Na prawdę nie odchodzę z serwerownie tylko nie będę miał czasu pełnić tej rangi, [/align] [align=center]Jak tylko będę miał czas to będę wykonywał zlecenia dla użytkowników na forum .[/align] [align=center]Przepraszam, za zamieszanie może za pewien czas powróce na stanowisko grafika .[/align] [align=right]Pozdrawiam BakuBaku [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 13 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Przenoszę. Dzięki za współpracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 13 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi