Stay AwaY Napisano 7 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Nick: Stay AwaY Wiek: rocznikowo 15 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Mam spore bo byłem adminem 7 miesięcy na innej sieci Znajomość AMXX (W skali 1-10): Skoro miałem admina długi czas to AMXMODMENU znam jak własną kieszeń i komendy znam 6 Staż w CS-sie: 2,5 roku Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Ponieważ na serwerze nie ma admina a są odpały i wtedy przydałaby się odpowiedzialna osoba na stanowisku admina Mam spore doświadczenie i mam ochote grać na tym serwerze Jeśli mnie przyjmiecie nie pożałujecie Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2 godziny Kontakt: steam forum ts3 Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Stay%20AwaY/80.72.43.106:27022/ Ali mordeczko spokojnie w piatek ferie zaczynam ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 7 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Ogarnięta morda,zgłasza na u@ a i pogadać można,więc byłbym na tak ale masz 16 godzin...Przecież pisze w wymaganiach 30 bocie :bicz: Skoro godziny wbite to jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramBoLubie Napisano 7 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Em botku mój kochany moje zdanie na temat twojego podania wypowiem w paru ( - + ) +jesteś ogarnięty +zgłaszasz na u@ i nie tylko + znasz amx , byłeś adminem więc ogarniasz + sympatyczny na serwie +bez konfliktowy ? prawdopodobnie tak nie zdarzyło mi się widzieć jakiś spin z twojej strony - ,,Steam który dziele z młodszym bratem.'' albo kupisz bratu nowego steam albo po prostu zabronisz mu wchodzić ponieważ? Admina dostaniesz na steama jak się nie mylę a wtedy brat może wejść i narobić problemów ci i w ogóle. Decyzje zostawiam tobie - godziny ale wierze że je nadrobisz A więc sorki zgłoś się tak za tydzień/ dwa tygodnie i wtedy składaj podanko z góry dziękuje Shoter :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonz1k_B Napisano 7 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 na nie -17 godzin ;d na serwerze a wyraźnie pisze - Minimum 30h przegrane na serwerze -dzielisz konto steam z bratem -tydzień temu założyłeś konto na forum ;P, zaledwie 46 min na nim ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 8 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Dobij godziny i zgłos sie do mnie, wtedy Twoje podanie bedzie ponownie otwarte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAPI NS Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Dajmy mu szansę,zawsze w razie niekompetencji można odebrać Adma Pozdrawiam AK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio92 Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Ja tam jestem na TAK. Zgłasza na u@, przyjemny człowiek, nie widziałem żeby robił jakieś problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Jedyne do czego można się przyczepić to steam dzielony z bratem chociaż wątpię aby był to jakiś duży problem. Rozmawiałem z nim na steamie i wydaje się ogarnięty, zgłoszenia celne, a nowy admin się w sumie przyda. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stay AwaY Napisano 12 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Juz brat NS gra teraz steam jeat tylko moj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramBoLubie Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Wypadało by dać swoją opinię nie praw dasz ? Jestem na wielkie TAK dlaczego ? : -zgłasza na u@ - jest to ogarnięty człowiek - choć młody ale całe życie przed nim - bezkonfliktowy - i no dość dużo gra na serwerze Jednym słowem brać nie zostawiać :* Pozdro SHOTER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan J Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Jestem na Tak: +ogarnięty +zgłasza na u@ + zna amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Niech by było TAK +spełnia wymagania +doświadczenie +ogarnięty +bezkonfliktowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XeeNooX Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Jestem na tak + znana morda + aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 15 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 Hmmm... moim skromnym zdaniem powiem Ci ze dam Ci szanse i bede na tak. Mala niepewnosc zostaje, nie kazdy 15 latek sie sprawdza w roli admina, pokazuje to kilka nowych adminow Aleeeee dam Ci szanse mam nadzieje ze nas nei zawiedziesz i podolasz naszym oczekiwaniom. Powodzenia. Pozdrawiam, Naruto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 15 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi