Gość Guest Napisano 15 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Twój nick podczas gry: HAARP nie daj sie zmanipulowac Godzina, data zdarzenia: 14.07.14 po 23:00 Mapa: de_dust2 IP Servera: 80.72.43.106:27032 STEAM_ID / IP: - Uzasadnienie: Witam. Pisze to odwołanie gdyż, gram z wami już sporo. Wczoraj poźna godzina grałem na waszym servie ( 80.72.43.106:27032 ) i zostałem zbanowany. Na duscie2 stałem ma anarchii i zabiłem 4 gości biegnących z respa ct wzdłuż długiej, po czym dostałem perma. Ban bez sensu, gram i nigdy nie było problemu a teraz jakiś admin mi daje perma bo zagrałem akcje życia. Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. HAARP nie daj sie zmanipulowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 15 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Powód bana jest taki że masz wstawić ss na forum http://multi-head.pl/topic/23215-wz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ lap poradnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 15 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Dostałeś bana z powodem "Wstaw screeny na Multi-Head.pl" oznacza to, że dostałeś 5 screenów (zdjęć) z gry, które musisz wstawić w ciągu 24h http://multi-head.pl/topic/5324-jak-znale%C5%BA%C4%87-ssy-w-win7vista/ tutaj masz poradnik jak je znaleźć. Jeżeli nie wstawisz w ciągu 24h jedyną opcją na ub będzie 100 reklam własnoręcznie. Szukaj plików o nazwie Halflife00.tga Halflife01.tga itd. // Czas na wstawienie minął. Jedyna opcją na ub jest 100 reklam własnoręcznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 16 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi